menu
O nama

Odakle ideja za ovakav sajt?

Ideja za ovakav sajt je otud što znamo koliko je suvoparno učiti SAMO iz knjiga! A u školi često umoran/ -a prisustvuješ času na kom je pažnja na niskom nivou.

Ovo je pomoć! Pomoć kad ,,zagusti” i nisi stigao/ -la da naučiš. Nema mesta panici, tu smo mi. Učenje sa nama je, pre svega, zabavno i opušteno. Nije sramota ako bilo šta ne znaš, tu smo da sve to što pre savladaš.

Želimo da muke budu manje i da spremanje za test ili odgovaranje napokon ide glatko. Družimo se uz učenje!

NASTAVNICI KOD SOVICE?
Bojana Lazarević

Izmaštala, dizajnirala, montirala lekcije i programirala sajt na kome ste.
Profesor sam knjževnosti i jezika. Ne predajem u školi. Škola me malo ljuti i smara.
Profesori književnosti koji ne čitaju knjige, nastavnici koji ne vole decu, učenje komplikovano i dosadno. Kao suprotnost tome nastala je Sovica bez puškica. Zato što ima književnosti u video igrama, ima književnosti u filmovima, ima je čak i na sajtovima.
Uveri se sam, piši Sovici, baci puškice. Učenje je lakše kada se pojednostavi. 🙂

Marina Kuzmanović

Profesor sam srpskog jezika i književnosti, naravno, ne bih bila ovde da nisam. Posle određenog vremena rada u školi, kao i posle priprema za završni ispit, postalo mi je jasno šta je đacima najveći problem, gde škripi, šta treba pojednostaviti. Ovde sam zadužena za sadržaj i video-lekcije. Svela sam ih na manje celine, pozabavila se svim onim nedoumicama koje verovatno imaš, kao i greškama koje često praviš. Na našem sajtu, jedino što ti treba je dobra volja! Sve ostalo ćemo uz jedno lepo druženje!

Marija Spasić

Moj cilj je da ti preko objava na društvenim mrežama olakšam snalaženje tokom učenja. Nadam se da će ti poslužiti kao dobar podsetnik.
Ako nas redovno pratiš, postepeno ćeš uklanjati nedoumice. Onda učenje neće delovati naporno i zbunjujuće.
Znaš taj osećaj kad pogledaš dobar film? Slično je i sa knjigama. Zato sam i završila književnost. Gramatika je zabavna ako naučiš da povezuješ stvari. To će ti značiti i tokom učenja stranih jezika. Počni da uživaš u istraživanju!

ČASOVI SRPSKOG JEZIKA I KNJIŽEVNOSTI KOD SOVICE?
Potreban ti je dodatan čas srpskog jezika? Želiš bolju ocenu na testu ili na kraju godine? Pripremaš se za polaganje završnog ispita ili za upis u Filološku gimnaziju? Pošalji poruku na skajp kontakt: Sovica bez puškica ili na imejl: sovicabezpuskica@gmail.com, odaberi nastavnika i vreme kada želiš čas i dogovori se o svemu ostalom. Ili nas pronađi na mrežama i pošalji poruku.
PRIPREMA ZA ZAVRŠNI ISPIT
ČASOVI SRPSKOG JEZIKA PREKO SKAJPA
PRIPREMA ZA FILOLOŠKU GIMNAZIJU
SKAJP KONTAKT:
Sovica Bez Puškica
Prati nas na mrežama
SOVICA BEZ PUŠKICA.COM
Icons made by Icon Pond from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY